Over Ons

  DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

  SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

  GECERTIFICEERD SCHILDER

  Schilte Schilderwerken

  PARTICULIER/VvE

  Met ruime ervaring in het schilderen van particulieren woningen en panden mag Schilte Schilderwerken zich een echte specialist noemen. De gekwalificeerde schilders staan voor zowel binnenshuis als buitenshuis voor u klaar. Voor elke opdracht krijgt u van Schilte Schilderwerken een passend advies op maat. Wij komen vrijblijvend langs om aan de hand van de werkzaamheden een offerte te berekenen. Wij streven er na een zo goed mogelijke service te bieden, daarom komen wij na het eerste jaar terug om een controlebeurt te houden op het schilderwerk. Service op maat vinden wij erg belangrijk. Ook is het mogelijk om een meerjaarscontract af te sluiten.

  ZAKELIJK

  Ook op zakelijk gebied is Schilte Schilderwerken de perfecte partner. Door ons grote portfolio van tevreden opdrachtgevers, hebben wij veel ervaring met het schilderen van zakelijke panden. Wij hebben in ons portfolio een groot aantal wooncooperaties en zorginstellingen als ook verzekeringsmaatschappijen. Een aantal kernwoorden hierin zijn efficiëntie, secuur, en meedenken. Omdat wij meedenken in het belang van de opdrachtgever zorgen wij voor een zo efficiënt mogelijke handeling, hierbij staan communicatie en vooruitdenken centraal. Ook voor monumentale gebouwen kunt u bij Schilte Schilderwerken terecht. Kortom we zijn een echt multifunctioneel schildersbedrijf dat met u meedenkt en zorgt voor een efficiënte samenwerking. Wij werken op basis van regie of vaste aanneemsom.

   

  Wij gebruiken enkel de beste materialen

  Omdat wij voor kwaliteit staan werken wij met professionele verf zoals: Sikkens, Trimital, Sigma coatings, Wijzonol, Südwest.

  Deze merken zijn in alle gewenste kleuren te leveren en zijn van uitstekende kwaliteit. Kwaliteit die zorgt voor mooi en jarenlang resultaat.

  Wilt u graag een offerte ontvangen of een afspraak maken op locatie? Neem dan contact met ons op!

   

  CONTACTGEGEVENS

  Schilte Schildewerken
  De Limiet 3G
  4131 NR Vianen
  0347-345847 / 06-54242222
  Info@schilteschilderwerken.nl
  www.schilteschilderwerken.nl

  CONTACTGEGEVENS

  Schilte Schilderwerken
  De Limiet 3G
  4131 NR Vianen
  0347-345847 / 06-54242222
  Info@schilteschilderwerken.nl
  www.schilteschilderwerken.nl

  ONS WERKGEBIED

  Amersfoort
  Houten
  Nieuwegein
  Utrecht
  IJsselstein
  Zeist

  SITEMAP

  Schilderwerken 
  Binnenschilderwerk
  Buitenschilderwerk
  Latex Spuiten
  Monumentaal Schilderwerk
  Architecten

  ONZE BEOORDELINGEN

  Call Now ButtonScroll Up